Boliglån

Bli oppringt av en kundeveileder

Har du endelig funnet drømmeboligen?

Er tiden inne for å flytte inn i drømmeboligen? Eller kanskje flytte ut på egenhånd? Det er ofte mye å tenke på når det kommer til kjøp av bolig, særlig om det er første gang man skal ut på boligmarkedet. En god start kan være å få svar på spørsmålene man har angående hvilket lån som passer deg og din situasjon best. Man lurer ofte på hvor mye man kan låne, hvor lenge man skal betale tilbake, hva lånet kommer til å koste deg og hvordan man i det hele tatt starter prosessen.

1. Kartlegge din situasjon

Etter du har sendt oss en henvendelse, så tar en av våre veiledere kontakt med deg. Husk at vi har lang erfaring med dette og setter oss fort inn i din situasjon.

Dermed har du personlig kontakt med en veileder hele veien. Uansett hva slags type økonomi du har, så er det vår jobb å få frem det beste. Vi kartlegger hele din situasjon.

Det er viktig for oss at du får en beste veiledningen og det beste tilbudet. Vi i FinansEiendom har dyktige medarbeidere som har en lang erfaring innenfor låneformidling. Derfor er det ekstra viktig for oss å finne en løsning for deg slik at du kan oppfylle boligdrømmen!

2. Vi setter i gang

Etter vi sammen har kartlagt hele din situasjon så tar vi og setter i gang! Her legge vi opp din sak på en best mulig måte ovenfor bankene.

Vi gir bankene et totalbilde av din situasjon og økonomi og er i dialog med deg og hele banken hele veien.

3. Tilbud

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og får dermed godkjent et boliglån og får finansieringsbevis for å kjøpe drømmeboligen.

Drømmen går i oppfyllelse, vi takker for samarbeidet og ønsker deg lykke til i DIN nye bolig!

Vi hjelper deg

Bli oppringt av en kundeveileder