Sjekk hva du kan få i forbrukslån

 

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,26%, kost 122 249kr, tot. 272 249 kr

Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende

Sjekk hva bankene vil gi deg i forbrukslån og velg det tilbudet som passer deg best.

Gjennom Finanseiendom går søknaden din til mange banker samtidig. De forskjellige bankene har ulike betingelser og vi innhenter tilbudene for deg, slik at du kan velge det som passer deg best. Høyest mulig beløp, best mulig rente, eller flest terminer? Det er bare du som kjenner dine egne behov og derfor bør de være opp til deg å bestemme.

Vi hjelper deg å innhente tilbudene sånn at du enkelt kan sammenligne dem før du bestemmer deg. Det er ingen forpliktelser knyttet til dette, så dersom du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, lar du bare være å akseptere dem. Derfor koster det deg ingenting å sjekke hva bankene er villige til å gi deg.

Pengene du låner kan du bruke til hva du vil, det er tross alt dine penger. Vi er med deg gjennom hele prosessen og sørger for at bankene gir deg det beste tilbudet.

forbrukslån

forbrukslån

Hva er et lån uten sikkerhet?

 

Et forbrukslån er et kortsiktig lån uten noen krav til sikkerhet. Det vil si at det ikke kreves pant i eiendom eller andre eiendeler.

Du kan enkelt søke lån gjennom oss ved å fylle ut en lånesøknad i knappen under.

Du kan bruke pengene til det du selv måtte ønske og du betaler kun faste terminbeløp pr måned.

 

R

Et forbrukslån kan brukes til hva du selv måtte ønske. For eksempel oppussing, uforutsette utgifter, regninger eller nye møbler.

R

Du får lavere rente enn på de fleste andre typer smålån og kredittkort, og alt samles på en regning.

R

Prosessen er kjapp og trygg fra du søker, til du får svar. Pengene kan være på konto allerede samme dag.

R

Du trenger ikke å stille med sikkerhet eller noen form for garantier.

Søke forbrukslån gjennom Finanseiendom

Ved å søke forbrukslån gjennom oss kan du være trygg på at du har fått en solid partner gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg med og finne det beste lånetilbudet til den beste renten. Det er ofte sånn at bankene gjerne setter en lavere rente når søknaden kommer gjennom oss. Dette er fordi bankene da vet at de må konkurrere mot hverandre for å få deg som kunde.

Du kan sammenligne tilbud gjennom oss kjapt og enkelt. Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende for deg. Dette medfører derfor ingen kostnader og du sparer deg selv for ganske mye tid.

Når forbrukslånet blir innvilget og du har mottatt pengene kan du innfri dette i sin helhet når du selv måtte ønske. Det er ingen ekstra eller skjulte kostnader om du velger å innfri hele lånet fremfor å betale i månedsterminer.

forbrukslan
refinansiere-forbrukslan

Refinansiere forbrukslån med og uten sikkerhet

Dersom du vurderer å refinansiere forbrukslån og kredittkort og eier en bolig så lurer du kanskje på om det er lurest å refinansiere med eller uten sikkerhet?

Det beste alternativet er nok å refinansiere gjennom sikkerhet i bolig. Da får du som regel bedre vilkår og en bedre rente på lånet siden banken minsker risikoen sin. Når det er sagt så er det ofte litt vanskeligere å få innvilget lån med sikkerhet i bolig siden flere faktorer spiller inn. Sikkerhet, likviditet, betjeningsevne og gjeldsgrad kan påvirke søknaden. Det tar også lengre tid og få innvilget lån med sikkerhet.

De fleste velger å refinansiere kreditt og smålån gjennom et vanlig forbrukslån. Du sparer penger ved å samle lånene og gebyrene på ett sted og det går relativt kjapt å få svar. Noen ganger kan man få pengene inn på konto samme dag som man søker. Det er også lavere krav for å få innvilget et forbrukslån.

Skattefradrag på lån

I Norge har vi en lovgivning som sier at alle låntakere har rett til å kreve fradrag på alle typer gjeldsutgifter. Det betyr at forbrukslån, billån, boliglån, lån fra arbeidsgiver, privat långiver og kredittkortgjeld gir rett til skattefradrag på renter og gebyrer.

Dette betyr at den effektive renten i praksis blir lavere når skattefordelen legges inn i selvangivelsen. Bankene regner ikke inn dette når de opplyser om effektiv rente, og de innrapporterer i de fleste tilfeller rentekostnaden til skattemyndighetene slik at fradraget trekkes av på skatten du betaler.

Skattefordelen får du ved likningsoppgjøret det påfølgende året.

Se hva du kan få i lån:

skattefradrag-forbrukslån

Finans Eiendom er din støttespiller når du skal velge forbrukslån