fbpx

Refinansiere med inkasso og betalingsanmerkninger?

Bli kvitt smålån og kredittkort gjeld ved å refinansiere med sikkerhet i bolig.

Freelancer working from home

Husk!

Den totale gjelden som skal refinansieres kan ikke overstige 85% av boligens salgsverdi.

Få hjelp med inkasso og betalingsanmerkninger

Å havne i en vanskelig økonomisk situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger kan skje den beste, og stresset dette kan medføre kan påvirke hverdagen din på en negativ måte. Det kan også være svært vanskelig å refinansiere med inkasso og betalingsanmerkninger hos en tradisjonell bank. Heldigvis finnes det finansforetak som kan hjelpe kunder i vanskeligstilt økonomi, noe som kan lette på stresset og gjøre hverdagen litt enklere.

Den beste og enkleste måten man kan rydde opp i personlig økonomi er ved å refinansiere inkasso. Du tar altså opp et helt nytt lån for å kunne samle andre smålån, kredittkortgjeld og inkasso. Ved å samle alt i et lån får du en ny avtale, en ny rente og en ny start.

Ta kontakt, ta ansvar og få hjelp til å rydde opp!

Tradisjonelle banker er ofte svært skeptiske med å hjelpe kunder i vanskeligstilte økonomiske situasjoner. Med betalingsanmerkninger er det svært få som vil strekke ut en hjelpende hånd, spesielt siden man har en historikk med å ikke betale. Heldigvis finnes det finansforetak som er der for vanskeligstilte kunder.  Og om man har formue i form av f.eks bolig eller bil kan man refinansiere ved å ta i bruk den kapitalen. Dette kan for mange rydde opp i en midlertidig situasjon, ved å samle alt under et lån.

Få ryddet opp i din økonomi ved å refinansiere, vi hjelper deg å ta tak

Betalingsanmerkninger og inkasso ligger der som en slags historikk/logg. Dette kan påvirke deg på mange måter, hovedsakelig ved at finansverden, tjenesteleverandører eller noen som skal foreta en kredittsjekk av deg kan se at du ikke har kontroll på din egne økonomiske situasjon. Derfor vil de gjerne være reserverte på å gi deg lån, kreditter eller tjenester.

‍Om man refinansierer inkasso og betalingsanmerkninger vil dette bli ryddet opp. Vi kan tilby deg hjelpen du trenger med å refinansiere inkasso og betalingsanmerkninger. Dette er forbeholdt at du har verdi eller formue i bolig eller bil, eller at du har en kausjonist eller realkausjonist. Søk hos oss nå, og ta en uforpliktende prat om din økonomiske situasjon. Vi ønsker å hjelpe!

FinansEiendom search

FINANSEIENDOM

Vi tar ansvar og hjelper deg steg for steg frem til du får kontroll på økonomien

OPPHAVSRETT © FINANSEIENDOM AS | 2022