Inkasso

Bli oppringt av en kundeveileder

Har du kommet i en økonomisk knipe?

Det finnes utallige mange grunner til at man plutselig havner i en vanskeligstilt økonomi. Uforutsette regninger, skattesmell, høyt forbruk, begravelse, oppgradering av huset og så mye mer. Vi har kommet over alle typer og har en god forståelse for dette.

Hva nå? Bekymre deg ikke, det finnes som sagt løsninger. Vi i FinansEiendom har spesialisert oss for nettopp denne type saker. 

Det viktigste er og sette fort i gang for å ta tak i situasjonen før den blir verre. Her bistår vi deg hele veien. Vi har en lang erfaring med denne type saker og kan kartlegge din økonomi. Vi har et meget godt og tett samarbeid med flere banker og vet hvordan bankene operer og tenker.

1. Kartlegge din situasjon

Etter du har sendt oss en henvendelse, så tar en av våre veiledere kontakt med deg. Husk at vi har lang erfaring med dette og setter oss fort inn i din situasjon.

Dermed har du personlig kontakt med en veileder hele veien. Uansett hva slags type økonomi du har, så er det vår jobb å få frem det beste. Vi kartlegger hele din situasjon.

Mange mennesker ser ingen utvei og har kanskje for lengst gitt opp håpet. Slike vanskelige økonomiske situasjoner bidrar gjerne til depresjon, angst og ofte krangel mellom ektefeller. Vi i FinansEiendom har dyktige medarbeidere som har en lang erfaring med slike saker. Derfor er det ekstra viktig for oss å finne en løsning for deg!

2. Vi setter i gang

Etter vi sammen har kartlagt hele din situasjon så tar vi og setter i gang! Her legge vi opp din sak på en best mulig måte ovenfor bankene.

Vi gir bankene et totalbilde av din situasjon og økonomi og er i dialog med deg og banken hele veien.

3. Tilbud

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og dermed blir alle dine kreditorer nedbetalt.

Nå kan du puste igjen og begynne med blanke ark!

Vi hjelper deg

Bli oppringt av en kundeveileder