Inkassolån

Inkassolån

Fordelene med inkassolån:

R

Bli kvitt inkasso og usikret gjeld

R

Samle alt under et lån

R

Bli kredittverdig

R

Lavere rente

Hva er et inkassolån?

Et inkassolån er et lån for deg som har inkasso, usikret gjeld, betalingsanmerkninger eller utlegg. Med inkassolån har du sjansen til å rydde opp i hele gjelden din og samle alt under et lån. Alt av inkasso og gjeld blir dermed ryddet opp og du kan starte med blanke ark igjen.

Du må eie din egen bolig og ha nok sikkerhet i boligen til og kunne få et inkassolån. Alternativt kan du ha med deg kausjonist  om du ikke eier egen bolig.

Det kan være utrolig frustrerende og ha betalingsanmerkninger og inkasso, vi har god forståelse for at du kan miste nattesøvnen din å ikke sove helt godt. Kreditorer og inkassobyråer kan vise lite forståelse rundt dette og sender ut brev etter brev til deg.

Kreditorer og inkassobyråer har sine salærer, saksomkostninger og renter som løper på hele kravet. Det vil si at din inkassogjeld bare vokser seg større hvis du ikke får ryddet opp.

Har du kommet i en økonomisk knipe?

Det finnes utallige mange grunner til at man plutselig havner i en vanskeligstilt økonomi.

Uforutsette regninger, skattesmell, høyt forbruk, begravelse, oppgradering av huset og så mye mer.

Vi har kommet over alle typer og har en god forståelse for dette.

Dersom du eier bolig eller fritidsbolig er det gode muligheter for å få ryddet opp i gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger. Ved å ha sikkerhet i bolig vil saken din stille seg mye bedre. Uten sikkerhet i bolig vil det så å si nesten være umulig å kunne rydde opp, da bankene ikke ønsker å ta unødvendige risikoer. Dersom du ikke eier egen bolig vil du ha behov for en kausjonist, altså en person som eier egen bolig og som er villige til å stille som sikkerhet for deg.

Hva nå?

Bekymre deg ikke, det finnes som sagt løsninger.

Vi i Finanseiendom har spesialisert oss for nettopp denne type saker.

Det viktigste er å sette fort i gang for å ta tak i situasjonen før den blir verre.

Her bistår vi deg hele veien. Vi har en lang erfaring med denne type saker og kan kartlegge din økonomi.

Vi har et meget godt og tett samarbeid med flere banker og vet hvordan bankene opererer og tenker.

1. Kartlegge din situasjon

Etter du har sendt oss en henvendelse, så tar en av våre veiledere kontakt med deg. Husk at vi har lang erfaring med dette og setter oss fort inn i din situasjon.

Dermed har du personlig kontakt med en veileder hele veien. Uansett hva slags type økonomi du har, så er det vår jobb å få frem det beste. Vi kartlegger hele din situasjon.

Mange mennesker ser ingen utvei og har kanskje for lengst gitt opp håpet. Slike vanskelige økonomiske situasjoner bidrar gjerne til depresjon, angst og ofte krangel mellom ektefeller. Vi i FinansEiendom har dyktige medarbeidere som har en lang erfaring med slike saker. Derfor er det ekstra viktig for oss å finne en løsning for deg!

2. Vi setter i gang

Etter vi sammen har kartlagt hele din situasjon så tar vi og setter i gang! Her legge vi opp din sak på en best mulig måte ovenfor bankene.

Vi gir bankene et totalbilde av din situasjon og økonomi og er i dialog med deg og banken hele veien.

3. Tilbud

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og dermed blir alle dine kreditorer nedbetalt.

Nå kan du puste igjen og begynne med blanke ark!