fbpx

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Det er ofte dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig, da det gjerne er høyere rente på slike lån sammenlignet med boliglånsrenter. Derfor er det ofte gunstig å refinansiere, noe vi har god erfaring med! Du kan dermed spare en liten formue på renter og gebyrer ved å samle all usikret gjeld i ett samlet lån. 

Dette innebærer at du tar opp et nytt boliglån for å kunne nedbetale den tidligere gjelden, ved å samle lånene kan den tidligere gjelden refinansieres med sikkerhet i f.eks. eiendom. Dette resulterer i en mer oversiktlig og ryddig økonomi. Dermed sparer du penger hver måned ved å unngå å måtte betale dyre gebyrer og skyhøye renter til flere kreditorer.

Husk!

Den totale gjelden som skal refinansieres kan ikke overstige 85% av boligens salgsverdi.

FinansEiendom favicon 2

Hvem kan søke om refinansiering med sikkerhet i bolig?

Du må eie bolig eller stille med realkausjonist for å kvalifisere til refinansiering hos oss. 

✓ Du eier bolig

✓Har fått nei fra banken din

✓ Har usikret gjeld

✓ Har realkausjonist

✓ Har inkasso og betalingsanmerkninger

SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator

Hvorfor burde jeg refinansiere?

  • Lavere månedlige kostnader enn du har i dag
  • Mer oversiktlig og ryddig økonomi
  • Lavere rente
  • Færre gebyrer hvis du samler alt i ett lån
  • Bedre betingelser og vilkår
  • Spare flere tusen i året
  • Bli kvitt usikret gjeld raskt
Hva er en kausjonist?

En som kan garantere økonomisk for deler eller hele lånebeløpet sammen med hovedlåntaker. Altså en som kan stille sine egne midler som sikkerhet, for at en annen skal kunne få innvilget et lån. 

Kausjonisten har et ekstra ansvar. Du vil personlig og økonomisk bli holdt ansvarlig dersom hovedlåntaker ikke betaler, altså at du kan ende opp med å betale.

 
Hva er en medlåntaker?

En medlåntaker har et større juridisk ansvar enn som kausjonist. Dersom du stiller som medlåntaker er har du solidarisk ansvar for lånet sammen med den som er hovedlåntaker. Man er altså ansvarlig for hele lånet sammen med de/den andre som søker, noe som vil si at man kan stilles ansvarlig helt til lånet er betalt ned.

Hvordan bli kvitt smålån og kredittkort gjeld ved å refinansiere?

1. Kartlegge din situasjon

Etter at du har sendt oss en henvendelse, så tar en av våre veiledere kontakt med deg. Det er ikke uvanlig å havne i en vanskelig økonomisk situasjon, noe som ofte kan bidra til å gjøre hverdagen litt vanskeligere. Løsning er ofte enklere enn man tror. Vi kommer ofte over saker som ganske enkelt kan løses med en enkel refinansiering.

2. Vi setter i gang

Etter vi sammen har kartlagt hele din situasjon så tar vi og setter i gang! Her legger vi opp din sak på en best mulig måte ovenfor bankene. Vi gir bankene et totalbilde av din situasjon og økonomi og er i dialog med deg og banken hele veien.

3. Tilbud

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og dermed blir alle dine kreditorer samlet I ett enkelt lån med gunstig rente. Nå kan du puste ut igjen, og ta hverdagen som den kommer.

Illustrasjon av et hus

Vi i FinansEiendom har dyktige medarbeidere som har lang erfaring med ulike saker, og kan dermed hjelpe deg med å finne en løsning og gjøre hverdagen din litt enklere! Søk om refinansiering i dag!

FinansEiendom search

FINANSEIENDOM

Vi tar ansvar og hjelper deg steg for steg frem til du får kontroll på økonomien

OPPHAVSRETT © FINANSEIENDOM AS | 2022