Refinansiering

Refinansiering

Fordeler ved å refinansiere:

R

Lavere månedlige kostnader enn du har i dag

R

Lavere rente

R

Færre gebyrer hvis du samler alt i ett lån

R

Mer oversiktlig og ryddig økonomi

R

Få kontroll ved å samle alt i ett

Hvordan bli kvitt smålån og kredittkort gjeld ved å refinansiere?

Det er ofte dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig, da det gjerne er høyere rente på slike lån sammenlignet med boliglånsrenter. Derfor er det ofte gunstig å refinansiere, noe vi har god erfaring med! Du kan dermed spare en liten formue på renter og gebyrer ved å samle all usikret gjeld i ett samlet lån. Dette innebærer at du tar opp et nytt boliglån for å kunne nedbetale den tidligere gjelden, ved å samle lånene kan den tidligere gjelden refinansieres med sikkerhet i f.eks. eiendom. Dette resulterer i en mer oversiktlig og ryddig økonomi. Dermed sparer du penger hver måned ved å unngå å måtte betale dyre gebyrer og skyhøye renter til flere kreditorer.

Husk! For at vi skal kunne hjelpe deg med refinansiering av smålån og kredittkortgjeld så må det være nok pantesikring igjen på boligen din. Den totale gjelden som skal refinansieres kan ikke overstige 85% av boligens salgsverdi.

 

1. Kartlegge din situasjon

Etter du har sendt oss en henvendelse, så tar en av våre veiledere kontakt med deg. Husk at vi har lang erfaring med dette og setter oss fort inn i din situasjon.

Dermed har du personlig kontakt med en veileder hele veien. Uansett hva slags type økonomi du har, så er det vår jobb å få frem det beste. Vi kartlegger hele din situasjon.

Det er ikke uvanlig å havne i en vanskelig økonomisk situasjon, noe som ofte kan bidra til å gjøre hverdagen litt vanskeligere. Løsning er ofte enklere enn man tror. Vi kommer ofte over saker som ganske enkelt kan løses med en enkel refinansiering. Vi i FinansEiendom har dyktige medarbeidere som har en lang erfaring med slike saker, og vi kan dermed hjelpe deg med å finne en løsning og gjøre hverdagen din litt enklere!

2. Vi setter i gang

Etter vi sammen har kartlagt hele din situasjon så tar vi og setter i gang! Her legger vi opp din sak på en best mulig måte ovenfor bankene.

Vi gir bankene et totalbilde av din situasjon og økonomi og er i dialog med deg og hele banken hele veien.

3. Tilbud

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og dermed blir alle dine kreditorer samlet i ett enkelt lån med gunstig rente.

Nå kan du puste ut igjen, og ta hverdagen som den kommer.